Tweakers voor

Stichting Jarige Job (december 2018)

OVER DE ACTIE VAN 2018

In 2018 hebben wij Stichting Jarige job geholpen met hun missie om ieder kind te voorzien van een geweldige verjaardag. Samen met alle tweakers is het ons gelukt om een bedrag van 1067 euro op te halen, waarmee een grote schoolklas vol kinderen kan worden voorzien van een verjaardag. Dat is geweldig nieuws, want eigenlijk ieder kind hoort zijn of haar verjaardag te kunnen vieren.

OVER JARIGE JOB

01.

— Stichting Jarige job

Stichting Jarige Job is gevestigd in de oude Van Nelle fabriek in Rotterdam en zorgt voor de inhoud van verjaardagsboxen voor kinderen van ouders die het niet zo breed hebben. Ze werken hiervoor samen met o.a. de voedselbank. De boxen worden ingepakt door vrijwilligers, en organisaties als “bedrijfsuitje”.

02.

— Geschiedenis

De stichting is opgericht in 2010 nadat de oprichters de eerste verjaardag van hun zoontje meemaakten en hen afvroegen na de vele cadeau’s hoe dat gegaan zou zijn als ze minder geld te besteden hadden.

03.

— Belang

Er zijn in Nederland meer dan 61.000 kinderen die hun verjaardag niet kunnen vieren omdat er té weinig geld voor is. Deze kinderen hebben vaak te kampen met schaamte ondanks dat ze er zelf niets aan kunnen doen.

04.

— Doel

Het doel van stichting Jarige Job is om alle kinderen van een leuke verjaardag te voorzien door middel van een verjaardagsbox.

05.

— Realisatie

In de verjaardagsbox zitten één of twee cadeautjes, slingers, taartmix voor het bakken van een taart, snoepjes als traktatie en nog veel meer. Er is over nagedacht want zo houden ze rekening met verschillende diëten en de eenvoud van hun boxvulling: bijvoorbeeld een taartmix waarvoor geen melk nodig is.

06.

— Wat kan jij doen?

Voor 35 euro kan Stichting Jarige Job een verjaardagsbox volledig vullen voor een kind. Je kunt bijvoorbeeld doneren maar ook meebieden op de veiling met o.a. tweakers.net goodies. Wij van “Tweakers voor” gaan bij genoeg animo een inpaksessie proberen te regelen. Is dat niet gaaf!?

HOE JE KON MEEDOEN

Meebieden met de veiling

Met dank aan o.a. Tweaker Azerty hebben we dit jaar weer veel gave tweakers merch! Bied mee en win jouw favoriete merch!

Doneren

Wil je liever niet meebieden in de veiling maar wel iets bijdragen? Dan kan je natuurlijk altijd doneren! We ondersteunen iDeal, bankoverschijving en PayPal.

Helpen met een inpaksessie bij Stichting Jarige Job

Wij zouden het geweldig vinden om een inpaksessie bij Stichting Jarige Job in de Van Nelle fabriek in Rotterdam te regelen. Daarvoor moeten we wel weten of er animo voor is.  Waarschijnlijk is er pas zo rond februari/maart ruimte. Registreer hier je interesse.

MEEBIEDEN

DONEREN

INPAKKEN